Schade melden

Iedereen die een Woongarant schadeverzekering heeft afgesloten kan gebruik maken van de Woongarant Schadeservice. Deze service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar op telefoonnummer:

088-2323012

Maak onderstaand uw keuze om uw schadeformulier online in te vullen:

Vindt u het prettig om vooraf meer informatie te lezen over het verloop van het schadetraject en de afhandeling van schades? Klik dan hier


Schade Herstel Service

Bij een natura-vergoeding via de Schade Herstel Service hoeft u geen aannemer te zoeken om de schade te herstellen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële afwikkeling. Deze dienst omvat het treffen van noodvoorzieningen en / of herstel waarbij gedacht moet worden aan beperking van de schade, installatiewerk, pompen, eenvoudig metselwerk, timmerwerk, schilderwerk, beglazing, etc., maar ook het herstel van meubelen, aanrechtbladen en vloeren.

In spoedeisende gevallen -ook buiten kantoortijden- is de reparateur snel ter plaatse om de werkzaamheden aan te vangen. De financiele afwikkeling van deze diensten geschiedt rechtstreeks met de Woongarant Schadeservice. U heeft hier geen omkijken naar!

Duurzaam herstel

Bij opstalschade denken wij graag met u mee over:
  • Een energiezuinige CV Ketel
  • Een warmte pomp
  • Zonnepanelen
  • Hoog rendement glas
Bij inboedelschade heeft u ook mogelijkheden, bijvoorbeeld:
  • Een energiezuinige wasmachine
  • Een energiezuinige droger
  • Een energiezuinige stofzuiger

Ook wanneer u zelf ideeën heeft over de aanschaf van een ander product na schade denken wij graag met u mee over de toekomst.
De Woongarant Schade Herstel Service werkt voor het herstel van veel opstalschades samen met de gecertificeerde duurzaam schadehersteller R&W Repair.