Zonnepanelen


Wanneer u een opstalverzekering bij Woongarant heeft, vallen uw zonnepanelen standaard onder de dekking van uw verzekering. Als u de zonnepanelen net heeft laten plaatsen, en u bent al via Woongarant verzekerd, dan is het wel raadzaam om dit door te geven. Het plaatsen van zonnepanelen op een bestaande woning, kan namelijk invloed hebben op de waarde van de woning. Als u via onderstaand formulier aan ons doorgeeft dat u zonnepanelen heeft laten plaatsen, kunnen wij voor u beoordelen of het verzekerd bedrag op uw polis nog wel toereikend is, of dat wij dit voor u moeten aanpassen. Zo weet u zeker dat u niet onderverzekerd bent, wel zo'n lekker idee!

Uw gegevens

Gegevens zonnepanelen


Wij vragen u, indien mogelijk, de factuur van de plaatsing van uw zonnepanelen aan ons te versturen. Als u een losse factuur heeft voor de zonnepanelen en een losse factuur voor de installatie, ontvangen wij deze graag beiden. U kunt maximaal 20MB aan bijlagen toevoegen.

 

 

 

Lukt het u niet om de facturen te uploaden, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om de totale kosten voor de zonnepanelen en de installatie, inclusief de BTW in onderstaand veld in te vullen