Schade aan uw woonhuis en/of inboedel melden

Als u schade heeft helpen wij u uiteraard graag. Daarom vragen wij u vriendelijk om het onderstaande schadeformulier zo compleet mogelijk in te vullen, dan kunnen wij uw schademelding spoedig in behandeling nemen.

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe sneller wij u kunnen helpen. Heeft u bijvoorbeeld foto's van de schade, een aankoopbon, boekingsbevestiging, annuleringsnota, reparatienota of politieaangifte? Stuur deze dan alstublieft als bijlage mee. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vindt u het prettig om vooraf meer informatie te lezen over het verloop van het schadetraject en de afhandeling van schades? Klik dan hier

Uw gegevens 

Uw schade


In de woning
In de tuin
Op straat
Anders,namelijk:

Bewoond
Onbewoond (leegstand)
Verhuurd
In aan- of verbouwNee
Ja

Nee
Ja (vul onderstaand aanvullende gegevens in)

 

Bijlagen


 

 

Bevestiging


Door dit schadeformulier te verzenden bevestigt u dat u:
  • Dit formulier goed heeft gelezen
  • Alle vragen volledig en naar waarheid heeft beantwoord
  • Akkoord gaat met het vermelden van de schadevermelding in de databank van het Centraal Informatiesysteem van de in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen. Woongarant Volmacht registreert schademeldingen en verzekeringsgegevens in de CIS databank. Stichting CIS bewaart deze gegevens voor verzekeringsmaatschappijen die in Nederland actief zijn. Zo kunnen verzekeraars, politie, justitie en andere door Stichting CIS erkende instellingen onderling informatie uitwisselen. Daarmee kunnen ze risico’s beheersen en fraude tegengaan. Meer informatie vindt u op www.stichtingcis.nl. Op de verwerking van uw persoonsgegevens is het privacy statement van toepassing. Dit kunt u vinden op http://www.woongarantvolmacht.nl/privacy-statement/
  • Ervan op de hoogte bent, dat Woongarant Volmacht een naselectiebeleid hanteert. Dit met als doel premies en risico’s hanteerbaar te houden. Klik hier voor meer informatie.

Ik ga akkoord met bovenstaande