Ondersteuning

Woongarant ondersteuningU loopt al enige tijd rond met het plan om een (ander) huis te gaan kopen. U kijkt regelmatig in de etalages van makelaars en vrijwel dagelijks toch maar even op internet om te kijken wat er zoal te koop is. Voordat u serieuze stappen neemt, zou u graag eerst uw financiële mogelijkheden en hypotheekconstructie die het beste bij uw inkomen en levensstijl passen willen weten.

U besluit om een onafhankelijk hypotheekspecialist te raadplegen en maakt een afspraak. De hypotheekspecialist informeert u volledig en deskundig over uw financiële mogelijkheden en de best passende hypotheekconstructie.

Nu weet u tenminste exact wat uw financiële reikwijdte is en in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken. Verrassend dat uw adviseur naast het uitstekend hypotheekadvies eveneens meldt dat u ondersteuning kunt krijgen tijdens de zoektocht en het aankopen van uw nieuwe woning. Daar wilt u meer van weten!

De hypotheekspecialist informeert u volledig en deskundig over uw financiële mogelijkheden en de best passende hypotheekconstructie

Uw adviseur vertelt u dat men specifieke producten en diensten heeft laten ontwikkelen die een koper van een woning extra veiligheid, bescherming en gemak bieden tijdens het aankoopproces en daarna. U krijgt een brochure waar al deze producten en diensten in benoemd zijn. Goed geïnformeerd en gedocumenteerd verlaat u uw adviseur nadat u eerst hebt afgesproken dat u uw adviseur op de hoogte zal houden van de volgende stappen.

Enige tijd later ontdekt u dat het huis van uw dromen te koop staat. Voordat u de verkopend makelaar belt, neemt u contact op met uw adviseur. Gesterkt door de gedachte dat u volledig gebruik kunt maken van alle ondersteunende producten en diensten, kan de bezichtiging van het huis worden gepland. Succes!